Strada Garabet Ibrăileanu nr. 1, Iași

Conferințe

Invitaţie,

 

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la:

Conferinţa „Zilele Spitalului Clinic CF Iași” ediţia 2019.

Manifestarea face parte dintr-un amplu program științific dedicat tuturor cadrelor medicale ce doresc să fie în permanent contact cu inovația în domeniul medical.

Evenimentul este organizat sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi, Colegiul Medicilor Iaşi şi a Spitalului Clinic CF Iași.

Evenimentul se va desfăşura în

Iaşi, în intervalul 22 – 27  OCTOMBRIE 2019,

Hotel Astoria, Sălile Mihai Eminescu și Ion Creangă,

remarcându-se printr-un înalt nivel ştiinţific, profesionalism şi actualitate medicală a subiectelor dezbătute.

Acest eveniment ce a căpătat notorietate pe piața de profil, a reușit ca în ultimii 10 ani să reunească peste 250 de medici de diferite specialități, peste 100 de asistente medicale, și celor cărora le datorăm întreaga valoare a evenimentului, lectorii manifestării noastre, care la ultima ediție au ajuns la un număr de peste 80. Multidisciplinaritatea temelor medicale dezbătute în cadrul conferinței constituie unul dintre punctele cheie, adăugând un plus de valoare și de interes.

Manifestarea a devenit și un punct de referință la nivel național, astfel că în fiecare an sunt prezenți managerii din întreaga rețea a Spitaleleor CFR din țară, dezbătându-se teme importante legate de  „Siguranța circulației”.

Cele 5 cursuri pre-conferință și post-conferință desfășurate în prima și ultima zi de manifestare, alături de cele 5 zile de lucrări științifice au făcut ca evenimentul medical Conferința „Zilele Spitalului Clinic CF Iași” să fie creditat cu 32 de credite EMC (în cazul participării pe întreaga durata a programului științific).

Vă așteptăm și anul acesta să fiți alături de noi și vă asigurăm de întreaga noastră susţinere şi recunoştinţă!

Vă invităm să accesaţi site-ul oficial al manifestării:  www.spitaluniversitarcfiasi.ro/conferinta2019,

cât şi pagina de Facebook Conferința „Zilele Spitalului Clinic CF Iași”.

 

Cu aleasă consideraţie,

Manager Dr. Mihai GLOD

şi Comitetul de Organizare al evenimentului

 

În calitate de unici organizatori vă transmitem datele de contact la care ne puteţi apela în vederea obţinerii de informaţii legate de ediția actuală.

HIGH LIFE MED–  e-mail: office@highlife-events.rotelefon 0745627244 – Sorana  AMUNTENCEI