- Oaspeti de seama din cadrul Universitatii de Stat "Nicolae Testemitanu" din Chisinau, Republica Moldova

- Conferinta nationala cu participare internationala "Zilele Spitalului Clinic CF Iasi 2014"

Asociatia de Algeziologie din Romania si Universitatea de Medicina si Farmacie Gr.T.Popa Iasi - in parteneriat cu HOUSTON NPA anunta organizarea Congresului National de Durere Ed.XXII-a, in perioada 30 mai - 1 iunie, la Hotel Traian Iasi. La aceasta manifestare Spitalul Clinic CF Iasi participa ca partener.

Pentru detalii, programul de conferinte si formularul de inscriere accesati link-urile de mai jos:

- Comunicat Congresul National de Durere

- Programul de Conferinte al Congresului National de Durere

- Formular de inscriere la Congresul National de Durere

- Newsletter Congresul National de Durere

 

Asociatia de Lupta impotriva bolii Parkinson si Compania de Comunicare medicala HOUSTON NPA, avand ca partener oficial Spitalul Clinic CF Iasi, anunta organizarea Editiei a III-a a Conferintei regionale a pacientilor cu boala Parkinson cu tema "Abordarea integrata a bolii Parkinson in echipa medic-pacient". Evenimentul va avea loc la Iasi, in perioada 28 - 29 iunie 2013 avand ca principal obiectiv imbunatatirea comunicarii dintre pacientii cu boala Parkinson si medicii interesati de managementul acestei afectiuni. La eveniment sunt invitati atat pacientii cu aceasta afectiune si familiile acestora, cat si medicii cu specialitatile: neurologie, neurochirurgie, recuperare medicala, medicina de familie, geriatrie, psihologie si psihoterapie, nutritie si kinetoterapie, farmacistii si asistentii medicali. Coordonatorul stiintific al editiei va fi prof. dr. Cristian Dinu Popescu, seful sectiei de Neurologie al Spitalului Clinic de Recuperare din Iasi.

Ambulanta. Salvare
Bdul Carol I (Copou)  Iasi, ROMANIA !
Cautare rapida in site-ul Spitalului Clinic CF Iasi:
scrieti un singur cuvint cheie pentru cautare
si apoi  apasati " Find"

powered by FreeFind

Nume, E-mail, Telefon
Puteti atasa fisier
Mesaj
Tip: Recommended form generator
Ever needed a form generator to create web forms for your website? We recommend Emailmeform, a form generator site that allows you to create web forms easy in a few steps. No need to learn HTML or PHP!

Aveti o problema medicala? Doriti informatii suplimentare? Va rugam completati formularul. Veti primi imediat o notificare pe emailul dumneavoastra sau un SMSl.
Spitalul Clinic CF Iasi. Impreuna pentru sanatate!
Evenimente, manifestari organizate de catre Spitalul Clinic CF din Iasi