Ambulanta. Salvare
Bdul Carol I (Copou)  Iasi, ROMANIA !
Cautare rapida in site-ul Spitalului Clinic CF Iasi:
scrieti un singur cuvint cheie pentru cautare
si apoi  apasati " Find"

powered by FreeFind

Nume, E-mail, Telefon
Puteti atasa fisier
Mesaj
Tip: Recommended form generator
Ever needed a form generator to create web forms for your website? We recommend Emailmeform, a form generator site that allows you to create web forms easy in a few steps. No need to learn HTML or PHP!

Aveti o problema medicala? Doriti informatii suplimentare? Va rugam completati formularul. Veti primi imediat o notificare pe emailul dumneavoastra sau un SMSl.
Spitalul Clinic CF Iasi. Impreuna pentru sanatate!
Examinari psihologice
Este subordonat Spitalului Clinic CF Iasi care apartine M.T. Laboratorul a fost īnfiintat īn anul 1927-1928

Compartimente subunitati

Compartimentul de Examinari Psihologice S.C. Iasi - Sediul Laboratorului
Compartimentul de Examinari Psihologice Bacau
Compartimentul de Examinari Psihologice Suceava

Competente
Examinari psihologice si asistenta psihologica pentru Siguranta Circulatiei CF si Auto, psihologia muncii si serviciilor.

Personalul angajat
Iasi, Bacau si Suceava -17 din care 12 psihologi specialisti atestati 3 cadre medii registrator operator calculator si 2 īngrijitor curatenie.Psihologii specialisti examinatori sunt autorizati de catre M.T.C.T. avānd experienta profesionala īn specialitate īntre 3 si 27 ani.

Teritoriul deservit
Judetele - Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui precum si unitatile CFR de pe linia   Vatra Dornei ,Ilva Mica pāna la statia Lesul Ilvei inclusiv.

Posibilitati de conectare, programare si examinare
 
Act sistem tabel īn doua exemplare expediat la sediul compartimentului de examinari psihologice care deservesc judetele respective. Tabelul trebuie sa cuprinda: numele si prenumele cu initiala tatalui, CNP, motivul examinari psihologice functia SC a examinatului si data programarii conform ordinului 447 din 2003. Rubrica data programarii nu se completeaza de agentul economic ci numai de Laboratorul de psihologie. Exemplarul 2 al tabelului va fi completat de laboratorul de psihologie cu data programarii si returnat agentului economic. Tabelele cu solicitarea de examinare pot fi expediate la adresa noastra, compartimentul de examinare psihologica prin corespondenta, fax sau e-mail. Prin prezenta personala (cīnd este mai operativ) al delegatului agentului economic la sediul compartimentelor de examinare psihologica. Prin prezentarea personala a persoanelor fizice solocitante la sediul Laboratorului. Agentii economici cu un numar mai mare de candidati la examenul psihologic vor īnainta tabelele cu personalul pentru examinarea psihologica īn lunile Noiembrie, Decembrie ale anului īn curs pentru anul urmator īn vedera programari conform Ord.447-2003. Este preferabil ca examinarea medicala pentru SC sa preceada examinarea psihologica.

Examinarea psihologica a personalului de Siguranta Circulatiei C.F.R. se efectueaza diferentiat pe compartimente, compartimentul Iasi avānd toate competentele de examinare a tuturor functiilor. Prezentare Compartimentelor Laboratorului de Psihologie

3
18
8
13
15
17
figura2